TRDARKGHOSTR YETKİLİ BAŞVURUSU.

45 views
Steam ID :STEAM_0:0:92010005
Steam adı:TRDARKGHOSTR
Oyun içi isim:GHOST
Garry's Mod oynama süren:1250+
Yaşın:16
Mikrofonun varmı:Evet Var
Birazda kısaca kendinden bahset / kendini tanıt:3 Senelik gmod oyuncusuyum,Rol yapmayı severim,Rolümün bozulmasından ve haksızlıktan nefret ederim.
Bize Hangi Serverlede Hangi Yetkide Oynadığını Yaz[Yoksa Boş Bırak]:Enforce[Kurucu Yrd.],Osmanlı[Mod],Midnight[Mod](Yabancı)

RDM Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:
Boş Yere Sebebi Olmadan İnsanları Öldürmek.Random Deathmatch

NLR Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:NewLifeRule yeni yaşak kuralı ölünce eski hayatını unutmak ve öldüğün yere 3 dk dönmemektir. benim öldüğüm bir yere 3 dk dolmadan gidip önceki hayatımla ilgili şeyler yapmak.

Metagame Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:
Karakter dışı bilgiyi karakter içi kullanma.Örnek:Hiç tanımadıgın bir adamın yanına gidersin kafasının üstünden ismini okuyup o adama adıyla hitap edersin.Bu metagame'dir.

FearRP Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:Korkma rolüdür beni bir sith kaçırınca korkup onu dinlemem gerekir çünkü güçlü taraf o ve istediğini yapabilir.

FDA Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:
Açılımı Fading Door Abuse'dir. Kapıyı açıp kapatmaya birnevi geçişi engellemeye denir.

Proplar kullanılarak yapılan kural ihlallerini SIRAYLA YAZ VE AÇIKLA [Propkill vs.]:
PropKill:Proplarla İnsanları Öldürmektir.
PropBlock:Proplarla Bir Yerleri Bloklamak , Kapamaktır.
PropSurf:Probu Altına Alıp Bir Yerlere Gitmektir.
PropClimb:Propları Koyup Bir Yere Tırmanmaktır.
PropPush:Proplarla İnsanları VEYA Kendini İttirmektir.

RevengeRP Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek:
Seni Öldüreni Unutmamak Onu Öldürmektir. Knock beni Düelloda öldürdü ve ben ondan intikam için Nlr yok sayıp onu öldürüp intikam almama denir.

Neden seni seçmeliyiz , diğer başvuru yapanlardan farkın ne ?: Ben Rol yapmayı seven biri olduğum için rol yapanları engellemek benim işim admin olmasam bile durdurmaya çalışıyorum admin olursam daha çok sözümün dinleneceğini düşünüyorum ve  Oyuncularla ilgilenmeyen adminlere Nazaran oyuncuları Sevip ilgilenmeyi benimsemiş bir insanım.

Not: Okuduğunuz Ve İlginiz İçin Teşekkürler.
:D :D :D
Reply